2-3
30 maart, 00:00
VVV-Venlo O.12 logo

VVV kwam vandaag op bezoek. Dit team kon vandaag kampioen worden, dus we waren gewaarschuwd. De vorige wedstrijden verloren we van VVV. We speelden vandaag zonder Mathijs en Mohammed Ihattaren, zij gingen op toernooi met de D2 mee. Dylan van de E mocht ons komen versterken.
    De eerste helft begonnen we sterk. We kwamen niet in de problemen en hadden het initiatief in handen. Dit leidde tot een goede kans voor Heritier. Na ruim twintig minuten spelen had Jur een mooie actie in huis maar werd neergelegd in het zestienmetergebied. De scheidsrechter zag er een penalty in en Jur wist wel raad met deze kans. Hij schoot hem hard binnen. 1-0.
    In de tweede helft kregen we het moeilijker. VVV drong aan en een vrije trap viel voor de voeten van een speler van VVV. Deze schoot hij hard binnen. 1-1. Een paar minuten later werd het nog erger. VVV schoot een vrije trap van ongeveer 20 meter tegen de touwen. 1-2. We gingen op zoek naar de aansluitingstreffer. Deze kwam op een gelukkige wijze. Een corner werd slecht weggewerkt en via Niek ging hij uiteindelijk binnen. 2-2. Jur was nog dichtbij de 3-2. Na een mooie aanval door het midden redde de keeper knap. Met 2-2 gingen we rusten.
    Na rust wilden we er voor zorgen dat we deze wedstrijd ook gingen winnen. We hadden weer het beste van het spel en VVV kwam er niet aan te pas. We kregen via Genrich en Jeremy mogelijkheden op de 3-2 maar ze wisten deze niet te benutten. Een paar minuten voor tijd ging het fout. In de eerste (!) uitgespeelde kans voor VVV was het raak. Een snelle counter zorgde ervoor dat ze kampioen werden. 2-3. We gingen in de laatste seconde van de wedstrijd nog op zoek naar de 3-3 maar die zat er niet meer in.
    We hebben vandaag goed gevoetbald en laten zien dat we van de kampioen hadden kunnen winnen. W e hebben sterk verdedigd en hadden pech in de afronding. Nu beginnen de play offs tegen de bovenste teams van onze competitie. Een mooie uitdaging voor ons om revanche te nemen.