7-1
29 november, 00:00
Willem II O14 logo

De wedstrijd werd door PSV met 7-1 werd gewonnen. Doelpunten werden gemaakt door Dennis, Yorbe(2), Mo (2), Beslan en Shurandy.
    Een verdiende overwinning met mooie combinaties afgewisseld met sterke individuele acties, waarbij de tegenstander geen enkele kans heeft kunnen creëren. En dat was, mag ook wel eens gezegd worden, een verdienste van een zeer solide verdediging, die naast het totaal uitschakelen van de aanval van de tegenstander ook nog voor de nodige aanvallende inpulsen zorgen. Dat er in de laatste minuut door een misverstand achterin toch een tegendoelpunt viel doet daar niets aan af. Lars Koolen kwam er continue op het goede moment overheen op rechts, en zag zijn rushes helaas net niet beloond met een doelpunt. Keeper Victor Camps heeft geen ballen hoeven tegen houden maar onderschepte buiten de zestien alle ballen die Willem II naar voren schoot. Mees Kreekels en Mathijs Bel vormden in de eertse helft het sterke onklopbare centrale duo waar de opbouw begon. In de tweede helft werd de positie van Mathijs probleemloos overgenomen door Shurandy. Niet alleen over rechts, maar ook over links zorgt de verdediging voor aanvallende impulsen. Jochem van Dijk combineert er lustig op los en verschijnt regelmatig voorin om de voorhoede te ondersteunen. Dennis mocht deze keer vanaf 6 beginnen en maakte daar meteen gebruik van om al vlug de 1-0 aan te tekenen. Samen met de overige jongens hebben ze ons weer laten genieten van een mooie pot voetbal.
    Met dit resultaat blijft PSV als de meest scorende ploeg tweede op de ranglijst met slechts één puntje achterstand.