1-1
29 november, 00:00
MVV O13 logo
PSV O13 logo

Voor deze laatste wedstrijd in deze competitie mocht PSV afreizen naar Maastricht voor de uitwedstrijd tegen MVV.

De eerste kans van de wedstrijd was in de derde minuut voor PSV. Een voorzet werd door Heritier tegen de keeper van MVV gekopt. Enkele minuten later kreeg PSV wederom een kans na een diepe bal van Heritier op Jayden. Het schot van Jayden werd door de keeper van MVV gekeerd en in de rebound hield Jayden het overzicht en legde de bal breed op Jeremy. Jeremy schoot in de verre hoek de 0-1 binnen. Het leek een gemakkelijke middag te worden voor PSV maar niets was minder waar. MVV ging met meer lef voetballen en PSV stelde daar bitter weinig tegenover. In de 17e minuut kwam MVV op gelijke hoogte. Een speler van MVV liep gemakkelijk door de verdediging van PSV en werd in het strafschopgebied onderuit getrokken. De toegekende strafschop werd ingeschoten 1-1. MVV was de eerste helft sterker in het duel en PSV maakte telkens de verkeerde keuzes. Toch was PSV in de 26e minuut nog gevaarlijk met een afstandsschot van Djurre. Dit schot kwam echter in de handen van de keeper. Robin hield twee minuten voor de rust PSV in de wedstrijd. Na slecht uitverdedigen van PSV kwam een speler van MVV alleen voor Robin. Met een knappe reflex wist Robin echter de inzet te keren. Met de gelijke stand gingen beide teams de rust in.

Het beeld in het begin van de tweede helft was niet anders dan de eerste helft. PSV speelde zwak en won weinig duels. Halverwege de tweede helft wist PSV de thuisclub terug te dringen op eigen helft. Dit leverde echter nauwelijks kansen op. De enige mogelijkheid was voor Mathijs maar zijn schot ging net over. Met één punt keerde PSV dan ook huiswaarts.

Ondanks dit gelijke spel is PSV op doelsaldo eerste geworden in deze competitie. Na de winterstop volgt er een nieuwe competitie indeling.

Verhoeven (Strijbosch), N. Munsters (Cox), Lonwijk, De Schutter (Van der Burgt), Van der Burgt (J. Munsters), Tielemans, Braaf, Nassoh (Verschut), Antonisse (N. Munsters), Verschut (Doudah), Bora Deyonge.