4e. 1-0: Koen Oostenbrink (assist: Tijn Daverveld)
    35e. 2-0: Arne Bens (assist: Sekou Sidibe)
    47e. 3-0: Sekou Sidibe
    53e. 4-0: Gregory Kuisch
    60e. 5-0: Sem v.d. Broek (assist: Sekou Sidibe)

Wedstrijdverslag:
    Eindelijk was PSV voor de eerste keer in het seizoen compleet. PSV was tegen Fortuna heer en meester. Na een goed begin met een vroeg openingsdoelpunt zakte PSV weg in slordig spel met – desondanks – veel doelkansen. Fortuna kwam amper over de middenlijn en beperkte de schade dus enigszins tot de rust.
    Had Fortuna nog ambities in de pauze, dan was die ambitie reeds 5 minuten na rust weer weg. Namelijk na het 2e doelpunt “speelde” PSV met Fortuna. De ene na de andere aanval golfde op het doel van Fortuna en uiteindelijk liep de score gelijkmatig op naar een simpele 5-0 overwinning. En daarmee was PSV nog erg lief voor Fortuna. In deze wedstrijd maakte ook een langgeblesseerde speler weer zijn rentree en luisterde zijn invalbeurt meteen met een doelpunt op. Inmiddels is het gat – met een nieuwe koploper MVV D1 – slechts 2 punten. Volgende week wacht het altijd lastige NAC in Breda op PSV.