9-0
29 september, 00:00
PSV D1 logo
RBC Roosendaal D1 logo

PSV D1 heeft de nare smaak na de nederlaag vorige week tegen Willem II D1 weggespoeld met een klinkende 9-0 overwinning op RBC D1, dat de afgelopen weken nog had geïmponeerd met goede resultaten tegen Willem II en tegen RKC.
    Vanaf het begin van de wedstrijd speelde PSV met passie en werd RBC met de rug tegen de muur gezet. De ene na de andere aanval golfde af op het doel van RBC en alvorens de gasten uit Roosendaal het goed en wel in de gaten hadden stond het met de rust al 6-0 voor onze jongens. De ene goal was nog mooier dan de andere. Vooral een volley afgevuurd vanaf de zestien meter van Jordy de Wijs en een vrije trap van Rai Vloet in de kruising waren pareltjes van doelpunten.
    Na de rust ging PSV op dezelfde voet verder. RBC snakte naar adem, maar kreeg geen tijd zich te herstellen. De verdediging van PSV, onder aanvoering van de ijzersterke Joep van Vroenhoven, gaf in de hele wedstrijd geen kans weg aan RBC. De score werd verder opgevoerd naar 9-0, o.a. door een prachtige kopbal van Endy Opoku Bernadina uit een super voorzet van ‘Captain’ Gino Girigori.
    Na de 9-0 kreeeg PSV nog voldoende kansen om de score verder uit te bouwen, maar dit werd RBC deze middag bespaard.
    De doelpuntenmakers van PSV waren Michael Maria (2x), Rai Vloet (2x), Jeroen Meefout (1x), Jorrit Hendrix (1x), Gino Girigori (1x), Endy Opoku Bernadina (1x) en Jordy de Wijs (1x). PSV D1 staat tweede met drie punten achterstand op MVV D1.
    Volgende staat de uitwedstrijd in Waalwijk tegen RKC van trainer Rick op het programma. Veel succes mannen!