3-1
29 maart, 00:00
MVV Maastricht U12 logo
PSV D3 logo

We speelden vandaag om 9.30 uur in Maastricht tegen de kampioen van de reeks, MVV. Helaas waren er drie spelers ziek. Milan, Deveron en Jesse lagen thuis met griep op bed. Van de E-jeugd speelde Luc mee.
    We begonnen sterk aan de wedstrijd. In de eerste vijf minuten hadden we veel balbezit. Na ongeveer vijftien minuten spelen ging Mylian sterk door op rechts. Zijn strakke voorzette belandde ging via een MVV been in de goal. 0-1. In de laatste minuut kwam MVV terug. Een counter die werd afgewerkt met een hoge bal over Kevin. 1-1.
    Na rust speelden we goed. Via een vrije trap van Mylian werden we gevaarlijk, in de rebound schoot Joey hem nog bijna binnen. De 1-2 hing in de lucht. Via Martijn en Joep kwamen we regelmatig voor de goal maar we wisten het net niet te vinden. Het bleef dus 1-1.
    In de derde helft gingen we op zoek naar de 1-2. We speelden veel op de helft van de tegenstander en onze aanvallers kregen kansen. Helaas waren we net niet scherp genoeg. Vijf minuten voor tijd profiteerde MVV optimaal. Met twee snelle tegenaanvallen scoorden ze de 2-1 en 3-1. Onterecht.
    We hebben vandaag hard gewerkt en met vlagen goed gevoetbald. Helaas hadden we wat pech in de afwerking. Volgende week spelen we om 12.00 uur in Helmond.