1-2
28 oktober, 00:00
PSV D2 logo
Willem II D2 logo

PSV krijgt Willem II op bezoek. Een wedstrijd voor de winterstop waarbij in een directe confrontatie het ging om de nummer 1 plaats in de competitie. Beide ploegen hadden immers nog geen enkel verliespunt, waarbij PSV een iets beter doelgemiddelde had. Vanaf de aftrap was een fel Willem II te zien. Door de felheid van Willem II kwam PSV weinig aan voetballen toe. Ondanks het betere van het spel van Willem II, was het Endy die vanuit een keurige pass van Clint de 1-0 voor zijn rekening nam. Kort daarna scoorde Willem II, Branco, uit een vrije trap van zo'n 25 meter de 1-1. PSV bleef moeite houden het spel naar zich toe te trekken. In de tweede helft was een kleine verbetering waar te nemen bij PSV. Het voetbalde meer op de helft van Willem II maar kon niet echt een vuist maken. Ondanks het goede keeperswerk van Jeroen, kon PSV niet voorkomen dat Willem II verdiend de 1-2 scoorde. Er zat niet meer in vandaag, een moment om uit te leren.
    Jongens, Trainers en Begeleiders, jammer !!! Op naar de volgende strijd.........