0-6
28 september, 00:00
FC Den Bosch D1 logo
PSV D1 logo

Vandaag speelde PSV in het stadion De Vliert tegen FC Den Bosch. Spelen in een stadion is niet alleen leuk, maar werkt vaak ook nog eens inspirerend. Over de wedstrijd kunnen we kort zijn. PSV was heer en meester in De Vliert en besliste de wedstrijd eigenlijk al in de eerste minuut van de wedstrijd. FC Den Bosch trok vervolgens een blauwe muur op en kegelde ballen zo snel mogelijk van hun eigen helft af. Wat volgde was eenrichtingsverkeer met – natuurlijk – veel balbezit, mooie acties en snelle combinaties. En hier en daar een fantastische doelpunt. Met als resultaat een prima 6-0 overwinning. Volgende week speelt PSV tegen de huidige nummer 3 (ook nog zonder puntverlies), uit tegen Helmond Sport D1.