1-2
28 september, 00:00
Excelsior C1 logo
PSV C1 logo

Na een fantastisch weekend in Engeland met zeer goed spel, speelden we vandaag alweer onze 2e poule wedstrijd in het bekertoernooi, tegenstander was Excelsior uit Rotterdam.
    De eerste poule wedstrijd hadden we ruim gewonnen van AFC.
    We begonnen ongelofelijk goed aan de wedstrijd en al na 1:20 lag hij er al in, na een subliem steekpasje van Gaetan, was het onze opkomende linksachter Lars die de bal diagonaal kon binnen schieten.
    Daarna kreeg de thuisploeg toch wel enkele kansen door slordig verdedigen van onze kant.
    Wederom na knullig verdedigen was het Excelsior die kort voor rust op gelijke hoogte kwam. De aanval erop kwam Baggio prima door over de rechterflank en kon met een lage voorzet Cody bereiken die na een korte aanname prima uit de draai de 2-1 binnen schoot.
    In de rust werd aangegeven dat we sneller het balletje moesten laten lopen om zodoende uit de duels te blijven, maar verdedigend moesten we de duels juist aangaan met onze toch fysiek sterkere tegenstander.
    Daar kwam in de tweede helft heel weinig van terecht, we wonnen geen duels meer en het initiatief lag bij onze tegenstander. Uiteindelijk was Excelsior ook niet bij machte om tot scoren te komen.
    Door dit resultaat staan we er heel goed op om de volgende bekerronde te bereiken, onze laatste tegenstander in deze poule is FC Volendam.