9-0
28 augustus, 00:00
PSV D2 logo
Venray O13 logo

In het begin van de wedstrijd werd het al snel duidelijk dat PSV een maatje te groot was voor Venray. Venray beperkte zich tot verdedigen en PSV dicteerde de wedstrijd. Het eerste wapenfeit was een schot tegen de lat in de zevende minuut. Vier minuten later werd de openingstreffer gemaakt. Een combinatie door het centrum van de verdediging van Venray kwam voor de voeten van Djurre. Met een boogbal over de keeper tekende hij voor de 1-0. PSV was duidelijk sterker maar het duurde tot de 25e minuut voordat de score werd verdubbeld. Een diepe bal van Niek zette Genrich alleen voor de keeper. Hij tikte de 2-0 binnen. Vlak voor rust werd de score verder uitgebreid. Een voorzet van Jeremy werd door Genrich terug gelegd. Jur tikte simpel binnen, 3-0.

In de tweede helft was het spelbeeld niet anders dan in de eerste helft. Dit resulteerde in de 37e minuut tot het volgende doelpunt voor PSV. Wederom een combinatie door het centrum werd door Dylan afgerond, 4-0. Eén minuut later kwam de bal in de voeten van D’Leanu. Hij schoot de 5-0 binnen. Na slordig uitverdedigen kreeg Venray de mogelijkheid om te scoren. Jeremy voorkwam een tegentreffer. In de 52e minuut tekende Joost met een afstandsschot de 6-0 aan. Eén minuut later was het wederom Joost die scoorde na een corner van Joep, 7-0. Enkele minuten later was het Jur die de 8-0 maakte na goed doorzetten van Genrich. In de voorlaatste minuut kwam een corner van Joep voor de voeten van Jeremy. Met een boogbal zette hij de eindstand op 9-0.

Strijbosch (Verhoeven), Antonisse, Lonwijk, De Schutter, J. Munsters, Nassoh (Hopman), Verschut (Arts), N. Munsters, Sillé, Clabbers, Genrich.