28 maart, 00:00
PSV O17 logo
Vitesse O17 logo

Afgelopen zaterdag speelde PSV O.17 de thuiswedstrijd tegen Vitesse O.17.
    Na een aftastende beginfase ontstond er een gelijkopgaande wedstrijd. Er werd veel strijd geleverd maar kansen waren er nauwelijks.
    PSV kwam in de 30e min. op een 1-0 voorsprong. Dante Rigo schoot een indraaiende vrije trap direct in de verre hoek.
    Ruststand 1-0.
    Vitesse kwam in de 2e helft al snel op gelijke hoogte. In de 46e min. kon de spits van Vitesse een rebound van dichtbij binnenschieten 1-1.
    10 minuten later kwam PSV weer op voorsprong. Het was Matthias Verreth die een mooie voorzet van Karim Bannani knap afrondde. Zijn inzet verdween via de onderkant van de lat in het doel, 2-1.
    Matthias Verreth zorgde in de 62e min. ook voor de 3-1. Na goed drukzetten was hij eerder bij de bal dan de keeper.
    PSV was verdedigend zeer sterk in deze wedstrijd. In de laatste 10 minuten had PSV nog enkele mogelijkheden maar die werden niet meer benut.
    Eindstand 3-1.
    Aanstaande dinsdag staat de volgende competitiewedstrijd op het programma. PSV O.17 speelt uit tegen AZ O.17.

Mike van de Meulenhof, Roel van Linschoten, Armando Obispo, Kaan Tanriver, Baggio Wallenburg, Mathias Bonde, Dante Rigo, Jaƫll Hattu, Karim Bannani, Matthias Verreth, Lennerd Daneels