2-2
28 maart, 00:00
Willem II O13 logo

PSV begon sterk aan de wedstrijd en zette Willem II vanaf het begin van de wedstrijd onder druk. In de achtste minuut leverde dit de eerste mogelijkheid op. De bal werd echter over getikt. PSV bleef de bezoekers onder druk zetten en in de 13e minuut ging een afstandsschot rakelings over. Eén minuut later kwam dan toch de verdiende voorsprong. Jayden speelde zich met een mooie actie vrij en schoot voorbij de Willem II-goalie, 1-0. PSV bleef na de openingstreffer veruit de bovenliggende partij maar verzuimde in deze fase van de wedstrijd de score verder uit te breiden. Eén van de spaarzame aanvallen van Willem II leverde direct de gelijkmaker op. Na een overtreding in het strafschopgebied ging de bal op de stip. De strafschop werd goed ingeschoten en de teams gingen met een 1-1 gelijke stand de rust in.

PSV zette de bezoekers ook in het begin van de tweede helft onder druk. In de 34e minuut leverde dit wederom de voorsprong op. Jayden speelde zich vrij en tekende de 2-1 aan. Ook in de tweede helft had PSV het betere van het spel. De kansen die PSV creëerde werden echter niet benut. Jur was nog dichtbij een doelpunt maar zijn schot ging tegen de paal. De bezoekers kwamen er enkele keren uit zonder echt gevaarlijk te worden. Toch kwamen de bezoekers op gelijke hoogte. In de 55e minuut combineerde de bezoekers door het centrum van de verdediging van PSV en scoorde de 2-2. Het slotoffensief van PSV leverde geen doelpunt meer op zodat beide teams één punt konden bijschrijven.

Verhoeven (Strijbosch), N. Munsters (Clabbers), Lonwijk, Matuta La Nkenda Nosa, Van der Burgt (Cox), De Schutter, Antonisse, Nassoh (Verschut), Braaf, Doudah, Bora Deyonge (J. Munsters).