0-2
28 januari, 00:00
FC Utrecht C2 logo
PSV C2 logo

PSV C2 is de tweede helft van de competitie uitstekend begonnen. In en tegen Utrecht werd met 0-2 gewonnen; een stand die al met rust was bereikt. Voor PSV was het de eerste wedstrijd van de ´nieuwe´ competitie, voor Utrecht daarentegen was het de tweede nederlaag. Vorige week verloor het ook uit met 4-2 van Ajax.
    PSV kwam goed voor de dag in Utrecht. Het speelde verzorgd, technisch goed voetbal en kwam er met flitsende combinaties veel en vaak uit. Door een snelle omschakeling kwam de tegenstander nauwelijks aan opbouwen toe en met wat meer geluk had de ruststand 0-3 kunnen zijn. In de tweede helft drong Utrecht wel iets meer aan, maar veel verder dan één goede kans (die Ieke Scheerhoorn prima pareerde) kwamen de Utrechtenaren niet. Vlak voor het eindsignaal had PSV ook nog een uitstekend mogelijkheid op de 0-3, een uitslag die gezien het spelbeeld niet onterecht was geweest.
    Volgende week wacht Sparta, een tegenstander waartegen in de eerste seizoenshelft met 2-2 gelijk werd gespeeld. Sparta verloor zaterdag met 4-0 van AZ. Er liggen dus wel degelijk kansen voor het team van Twan Scheepers.