8-1
27 november, 00:00
Tokyo Select O13 logo

PSV begon scherp aan de wedstrijd en na twee minuten was het eerste doelpunt een feit na een aanval via Nigel en Amin. Amin’s voorzet ging voorlangs en uiteindelijk pikte Jeremy de bal op en schoot in de verre hoek binnen, 1-0. Enkele minuten later wist PSV wederom te scoren na een diepe bal van Djurre op Niek. Niek zette de bal voor en Jeremy tikte de bal simpel binnen, 2-0. PSV was sterk en speelde dominant. De bezoekers hadden geen vat op het spel van PSV. In de elfde minuut leverde dat wederom een doelpunt op. De aanval werd ingezet door Heritier. Amin zette de bal vervolgens voor en Nigel schoot binnen, 3-0. Enkele minuten later scoorde PSV wederom. Een corner van Mathijs bleef liggen in de doelmond. Nigel reageerde alert en tikte de 4-0 binnen. PSV bleef de bovenliggende partij en de bezoekers kwamen er niet aan te pas. Dit leverde een paar minuten voor rust de 5-0 op. Jur ontving de bal op de rand van het strafschopgebied. Hij maakte een actie en schoot in de verre hoek binnen. 5-0 was dan ook de ruststand.

In de tweede helft was het geen ander beeld. PSV was sterker en de bezoekers beperkten zich tot verdedigen. In de 34e minuut stuurde Mathijs Jayden weg. Jayden zette voor en Jur schoot de 6-0 binnen. Ondanks dat PSV veruit het betere van het spel had, moest PSV toch een tegendoelpunt incasseren. Na slecht uitverdedigen van PSV kwam de bal in de voeten van een aanvaller van Tokyo. Hij slalomde door de verdediging en schoot de 6-1 binnen. In de 39e minuut omspeelde Amin een verdediger en zette de bal voor. Bij de tweede paal schoof Mohamed de bal binnen, 7-1. Tien minuten voor tijd kwam de eindstand op het bord na een actie van Jayden. Zijn voorzet werd door Jeremy ingekopt, 8-1.

Antonisse, Bora Deyonge, Braaf, Van der Burgt, Clabbers, Cox, Doudah, Lonwijk, La Nkenda Nosa, J. Munsters, N. Munsters, Nassoh, De Schutter, Strijbosch, Tielemans, Verhoeven, Verschut.