5-2
27 oktober, 00:00
VVV-Venlo O.12 logo

We speelden vandaag uit bij VVV in Venlo. We wisten dat we het zwaar zouden gaan krijgen omdat we thuis al met 6-0 hadden verloren van dit team.
    In de eerste helft ging het redelijk gelijk op. We speelden gecontroleerd en lieten het balletje rondgaan. Helaas creƫerden we niet echte kansen, dus gingen we rusten met 0-0.
    In de tweede helft begonnen we sterk. Mathijs stuurde Mohamed-Amine Ihattaren diep, die kwam met een mooie actie zijn tegenstander voorbij en gaf strak voor. Jeremy stond klaar om de 0-1 binnen te tikken. Niet veel later deed VVV wat terug, 1-1. Gelukkig bleven we goed voetballen, maar we konden niet scoren in de tweede helft. VVV deed dat net voor rust wel, 2-1.
    Na rust kregen we een corner tegen, die leidde tot de 3-1. Gelukkig kwamen we snel terug omdat Jur de bal in zijn voeten geschoven kreeg van de keeper van VVV. Jur tikte de 2-3 binnen en er was weer hoop. Helaas scoorde VVV wederom, 2-4. Nu leek het wel erg moeilijk voor ons te gaan worden.
    Mohamed-Amine Ihattaren schoot nog wel op de paal maar verder kwamen we niet. Vanuit een corner scoorde VVV ook nog de 5-2.
    Vandaag hebben we met 5-2 verloren maar toch hebben we met vlagen goed gespeeld. We waren rustig aan de bal en zochten altijd naar de voetballende oplossing. Met dit spel moeten we volgende week in staat zijn om thuis te winnen van MVV.