8-1
27 oktober, 00:00
PSV D2 logo
Nuenen D1 logo

Op een fris maar zonnig Sportcomplex De Herdgang ging PSV voortvarend van start. Dit resulteerde in de vijfde minuut al tot een schot op de lat. Enkele minuten later werd de score geopend door
    Beslan. Een corner werd door hem in het doel gekopt (1-0). Twee minuten later werd een mooie voorzet door Thijs ingekopt (2-0). PSV speelde sterk en Nuenen werd volledig terug gedrongen. In de 24e minuut werd een corner van PSV, weggewerkt voor de voeten van Dennis. Zijn schot werd nog van richting veranderd door een speler van Nuenen en de keeper was kansloos (3-0). In de 28e minuut werd een afstandsschot door de lat gekeerd. Shurandy reageerde attent en tikte de bal binnen (4-0). Dit was ook de ruststand. PSV heeft een zeer sterke eerste helft gespeeld met vele mooie combinaties.

De tweede helft begon waar de eerste helft was geëindigd. Een snelle aanval resulteerde in een strakke voorzet. Quinn schoot de bal uit
    de lucht mooi in het doel (5-0). Enkele minuten later scoorde PSV wederom uit een corner. In eerste instantie kwam de bal tegen de lat maar in de rebound tikte Quinn binnen (6-0). Vlot aanvalsspel stond aan de basis van de volgende goal. In de 43e minuut werd een mooie voorzet door Quinn vanaf de zestien-meter strak ingeschoten (7-0). Hiermee liet Quinn een loepzuivere hattrick aantekenen. In de 49e minuut deed Nuenen iets terug. Slecht uitverdedigen door PSV werd door een speler van Nuenen met een mooie lob over de keeper afgestraft (7-1). De passing van PSV werd in de laatste tien minuten van de wedstrijd onnauwkeurig. Desondanks werd er nog één keer gescoord.
    Een lange bal achter de verdediging van Nuenen werd door Quinn met een fraaie lob achter de keeper van Nuenen gewerkt (8-1). Dit was ook de eindstand.

Wederom een ruime overwinning voor PSV die tot stand is gekomen door vlot combinatievoetbal.

Derksen (Camps), Koolen, Bel (Kone), Vos, Kone (Kreekels), Van der Put (Martens), Van Dijk, Mathieu, Sagov (Chirino), Martens (Sagov), Sambo (Bel).