1-0
27 oktober, 00:00
FC Den Bosch D1 logo
PSV D1 logo

PSV D1 heeft de uitwedstrijd tegen FC Den Bosch afgesloten met een onverwachte 1-0 nederlaag. PSV begon sterk aan deze wedstrijd en FC Den Bosch stond vanaf de aftrap met de rug tegen de muur. Na 10 minuten omzeilde Aaron Schnorrenberg zijn tegenstander, legde goed terug op Olivier Rommens die op zijn beurt Michael Maria goed aanspeelde. Michael’s krachtige schot eindigde helaas voor PSV naast de kansloze keeper van FC Den Bosch op de paal. FC Den Bosch loerde met twee spitsen op de counter en na 15 minuten spelen kregen zij op 20 meter van het doel een vrije trap. De vrije trap werd door de laatste man van FC Den Bosch boven keeper Zeus de la Paz op de lat gemikt, de terugkaatsende bal werd wederom tegen de onderkant van de lat geschoten, waarna de terugstuitende bal in het net werd gerost door FC Den Bosch. PSV pakte hierna de draad weer op en er werden een aantal 100% kansen gecreëerd, die helaas werden gemist.
    Na de rust zakte het spelpeil van PSV en wist FC Den Bosch op de counter steeds gevaarlijker te worden. Dankzij een paar goede reddingen van Daan Bollen leverde dit geen succes op voor het steeds beter in de wedstrijd komende FC Den Bosch. PSV kreeg nog één kans op de gelijkmaker, maar de goede keeper van FC Den Bosch wist de inzet van Michael Maria dankzij een uitstekende redding te keren. Zonder punten en met een enorme kater verlieten onze jongens teleurgesteld het veld.