0-2
27 september, 00:00
VVV/HS O13 logo

Het eerste kwartier van de wedstrijd waren beide teams gelijkwaardig aan elkaar. PSV had in deze periode één grote kans na een mooie aanval. De bal werd echter net naast het doel geschoten. Na een kwartier werd PSV iets sterker zonder echte kansen te creëren. PSV was slordig in de opbouw en maakte daarbij verkeerde keuzes. Hierdoor kwam de verdediging van de thuisclub nauwelijks in de problemen. Het enige wapenfeit in de eerste helft was een afstandsschot van Mohamed na een mooie actie van Jayden aan de rechterkant van het veld. Het schot trof echter de buitenkant van de paal zodat de teams gingen rusten met een 0-0 stand.

VVV/HS zakte vanaf het begin van de tweede helft in. PSV had het meeste balbezit maar speelde in deze fase van de wedstrijd slordig. De eerste serieuze doelpoging was in de 41e minuut. Amin omspeelde enkele spelers en schoot hard op doel. Met een knappe redding wist de keeper van VVV/HS het schot tot corner te verwerken. De thuisclub beperkte zich daarna tot verdedigen. PSV kon echter moeilijk een opening vinden in de solide defensie van de thuisclub. Het duurde tot de 47e minuut voordat PSV de score kon openen na een actie van Jeremy aan de rechterkant van het veld. Zijn voorzet werd door Jayden van dichtbij hard ingeschoten 0-1. Na dit doelpunt schakelde VVV/HS om en in de laatste 10 minuten van de wedstrijd zette de thuisclub alles op alles om de gelijkmaker te scoren. Dit leverde een mogelijkheid op maar de bal werd net naast geschoten. Ver in blessuretijd wist PSV de score te verdubbelen. Wederom was het Jeremy die na een actie zichzelf beloonde door de bal in de verre hoek binnen te schieten 0-2. Dit was dan ook de eindstand.

Verhoeven (Strijbosch), Cox (J. Munsters), Lonwijk, De Schutter, Van der Burgt (Bora Deyonge), Tielemans, Braaf, Nassoh (Verschut), Clabbers (Antonisse), Verschut (Doudah), Bora Deyonge (N. Munsters).