27 september, 00:00
PSV O17 logo
FC Twente O17 logo

Afgelopen zaterdag speelde PSV O.17 de thuiswedstrijd tegen FC Twente O.17.
    PSV kwam al vroeg in de wedstrijd op achterstand. In de 11e min. scoorde FC Twente 0-1.
    PSV ging op zoek naar de gelijkmaker. In de 20e min. zette Joey Konings goed door aan de rechterkant. Zijn voorzet werd door Jaell Hattu binnengetikt.
    Ruststand 1-1.
    In de 2e helft kwam PSV snel op voorsprong. Na een mooie assist van Lennerd Daneels was het wederom Jaell Hattu die scoorde. Vrij voor de keeper bleef hij rustig en scoorde 2-1.
    Lang kon PSV niet van de voorsprong genieten. 3 minuten later was het al weer gelijk.
    In de 69e min. moest FC Twente verder met 10 spelers. Joey Konings werd in het keepersgebied onderuit gehaald. De scheidsrechter gaf de verdediger van FC Twente een rode kaart en PSV een penalty. Matthias Verreth mocht aanleggen maar zijn inzet werd gekeerd door de keeper. In de rebound werd de bal nog op de paal geschoten.
    7 minuten voor het einde van de wedstrijd kon Matthias Verreth zijn gemiste penalty toch nog goed maken. Via een rake kopbal maakte hij de 3-2.
    In de blessuretijd werd het ook nog 4-2 door Matthias Verreth.