4-0
27 september, 00:00
Excelsior O14 logo

In de eerste 10 minuten zette PSV de toon voor de wedstrijd.
    De eerste aanval leverde al na 30 seconden een corner op, en 20 seconden later was deze corner genomen en de bal door Yorbe in het netje gelegd.
    Drie minuten later wist Thijs de bal met een fraaie lob over de keeper te spelen, maar helaas raakte de bal net de lat.
    Na 6 minuten levert Excelsior de bal in bij Yorbe die de keeper omspeelt en alleen nog maar te stoppen is door hem neer te halen. de penalty wordt door Damian benut.
    Niet veel later is Yorbe wederom alleen onregelementair te stoppen en krijgt PSV weer een penalty. Deze keer levert dat helaas geen doelpunt op.
    Het duurt tot de 30e voordat het goede spel van PSV weer beloont wordt met een doelpunt. Wederom is het Yorbe die na een mooie aanval de bal binnen schuift.
    De tweede helft levert nog één doelpunt op, als Lars met een steekpass Mo voor de keeper zet die de 4-0 maakt.
    4-0 is een prima uitslag die nog veel hoger uit had kunnen vallen door het fantastische spel dat PSV heeft laten zien.
    Meestal worden de doelpunten makers vermeld in een verslag, maar deze wedstrijd was een genot om naar te kijken dankzij Jurre, Mees, Shurandi, Dennis, Jochem, Stijn, Beslan, Mathijs, Yorbe, Damian, Thijs, Dani, Lars, Mo en Victor. Op naar volgende week voor weer een lekkere pot voetbal.