Sparta Rotterdam O19 - PSV O19

 1. woensdag 27 augustus 00:00

  De Uitslag


 2. Er was eens (zo beginnen alle sprookjes) in een verre stad een heel mooi Kasteel. Vandaag gaan we naar het Kasteel en daar gaan we de strijd aan met de bewoners van dit Kasteel.
  Maar vooruit. Zo begint een sprookje.
  Vandaag is het werkelijkheid. Na een openingsweekend op een golfbaantje om alle neuzen dezelfde kant op te krijgen en om fit aan de competitie te beginnen reizen we naar Rotterdam.
  De nieuwe opzet van de competitie is dit seizoen een feit. Voor de winterstop spelen we een ronde tegen alle teams en dan wordt de rangschikking gemaakt om te zien of je in de kampioenspoule komt.
  Een plek bij de bovenste acht is nu het eerste doel. En de eerste hobbel ligt in het Kasteel in Rotterdam.
  We beginnen goed aan de wedstrijd en zijn de bovenliggende partij. Vooral het eerste half uur is het werkelijk zeer goed wat we laten zien. Dit wordt ook tot uiting gebracht in het scoren van doelpunten. En wat voor doelpunten.
  Elke bovenhoek wordt door de bal bezocht. Een boogbal van Dani, een solo van Steven en een knal van Arnaut. Na afloop kon men er niet over eens worden welke nou echt de mooiste goal was. Na de ruist deed Dani er nog een schepje bovenop en wist nu met een kopbal wederom te scoren. Ook deze mocht er zijn. Een overwinning met deze cijfers bij Sparta is heel lang geleden. Een droomstart. Maar een droom mag niet uiteenspatten en een sprookje mag niet als een nachtkaars uitgaan. Na het goede vorige seizoen willen we dit jaar weer meedoen om de prijzen. Maar we zijn nu dus bezig aan een nieuw seizoen en vooruit kijken.
  Komend weekend naar Kortrijk voor het treffen met de Belgische clubs Kortrijk en Charleroi.
  Mannen veel succes komend weekend en daarna veel succes voor alle geselecteerden van de nationale selecties.
  We gaan ervoor dit jaar. En iedereen weet: achterom kijken heeft alleen zin als je in een auto zit.
  Houdoe.


  van Osch, Abels, Loof, Alberto (46e Peijnenburg), Weymans,Rommens,Groeneveld (80e Verstraaten), Naciri (84e Lammers), Berden, van der Moot, Bergwijn