Feyenoord O19 - PSV O19

 1. zaterdag 27 mei 14:30

  De Uitslag

 2. Het verslag

  Vandaag dan de allerlaatste partij. Onder werkelijk zomerse omstandigheden gaan we het seizoen afsluiten. Zoals altijd in het verleden een hartelijk welkom op Varkenoord waar de harde kern als fanatiek supporter ook luidruchtig aanwezig was.

  Over de wedstrijd kunnen we eigenlijk heel kort zijn. In de tachtigste minuut scoorde Feyenoord de 1-0 en dat was eigenlijk wel tegen de verhouding in, maar de invaller staat voor de thuisploeg gelukkig op de juiste plaats. Een klein offensief van onze zijde heeft op het laatst niet het gehoopte resultaat. Na 90 minuten, blessuretijd was overbodig, houdt Feyenoord de punten in eigen huis. De tweede plaats in de eindrangschikking is opnieuw het resultaat voor dit seizoen.

  Op de terugreis hebben we nog een gezellig samenzijn met een BBQ en wat drankjes en zo sluiten we weer een periode af. We nemen afscheid van de spelers die gaan vertrekken en die een toch wel lange periode van het sportieve leven afsluiten. Verder iedereen een hele fijne en zonnige vakantie toegewenst en wie weet zien we elkaar op een dag wel weer een keer om nog wat mooie herinneringen op te halen. 

  Opstelling: Roulaux, Teze (12e Wallenburg), Soulas, Theunissen, Bannani, Fernandes, Sidibe (46e Catic), Kun (38e Schoonbrood), Konings, Hattu ( 84e Scheepers), Daneels.