27 april, 00:00
VA FC Twente A1 logo
PSV A1 logo

Lokatie: Trainingscentrum FC Twente
    Fc Twente uit , een niet te onderschatten tegenstander. De race om het kampioenschap gaat hier verder. Over de eerste helft kan niet gezegd worden dat we de kansen niet hebben afgemaakt omdat we gewoonweg geen kansen hebben gehad. Ook Twente niet. De tweede helft beginnen we goed en binnen twee minuten kan het zomaar 0 – 2 staan als we de kansen wel afmaken. In het midden van de tweede helft krijgt Twente weer iets meer grip op de wedstrijd en gaat het gelijk op maar er komen weinig kansjes en die er komen die worden gemist. In de 77ste minuut krijgt Twente een vrije trap en deze bal verdwijnt via het hoofd van een Twente speler in het doel en we kijken tegen een achterstand aan. We moeten nu de gaskraan open draaien om niet verder achterop te raken op Feyenoord. We krijgen nog een paar goede kansen maar moeten wachten tot minuut 93 voordat Rai zijn aanloop mag nemen voor de strafschop. En hij zorgt voor de verdiende 1 – 1 stand op het bord. Na afloop krijgen we te horen dat onze tegenstander op afstand, Feyenoord, met 1 – 0 heeft verloren van ADO.
    Volgende week tegen Willem II en dan moeten we de afstand weer kleiner zien te maken. Mannen succes.