2.) 1-0 Tijn Daverveld (assist: Sekou Sidibe)
    32.) 2-1 Arne Bens (asssist: Sekou Sidibe)
    37.) 3-1 e.d.
    60.) Sekou Sidibe

Wedstrijdverslag:
    Vandaag Speelde PSV tegen een verdienstelijke middenmoter en tevens de hoogst geklasseerde amateurvereniging, Oranje Wit uit Dordrecht. Oranje Wit speelde van het begin tot het einde fris van de lever, want voor hen stond niets meer op het spel.
    PSV startte uitstekend, scoorde al snel en dacht dit varkentje eventjes snel te wassen en de buit vroegtijdig binnen te halen. Niets was minder waar. PSV kreeg weliswaar nog kansen, maar voetbalde met de minuut slordiger en nonchalanter (vooral in verdedigend opzicht). En uiteindelijk kreeg PSV op slag van rust hiervoor de rekening gepresenteerd in de vorm van een al dan niet terechte strafschop. Na de rust was PSV geconcentreerder, nam opnieuw heel snel weer de leiding en gaf verder geen kansen meer weg. Jammer genoeg, verzuimde PSV daarna de score snel verder op te voeren. Met een eigen doelpunt van Oranje Wit en een snel uitgevoerde counter in de laatste minuut werd de eindstand van 4-1 op het scorebord gebracht. Nog een puntje (in de uitwedstrijd tegen RODA JC) en PSV D1 mag zich wederom kampioen noemen.