PEC Zwolle 014 - PSV C2

 1. zaterdag 27 april 00:00

  De Uitslag


 2. Eindelijk dan de wedstrijd waarin we kampioen konden worden!! Alles was geregeld, de bloemen, de medailles, zelfs de champagne. Nu alleen nog 3 punten pakken tegen een papier makkelijke tegenstander.
  We begonnen heel goed aan de wedstrijd met na 3 min al het eerste doelpunt dat beheerst door Robin in de verre hoek werd geplaatst. Doordrukken en afstand nemen was de opdracht. Helaas was het wachten tot 5 min voor rust voordat Amar o-2 maakte.
  Na rust begon PSV te slap wat resulteerde in de aansluitingstreffer. 1-2. Daarna ging PSV op zoek naar meer goals, maar wat we ook probeerden de bal wilde er niet in. Door het minimale verschil in doelpunten steeg de spanning bij iedereen totdat Cody na een assist van Amar de bevrijdende treffer voor zijn rekening nam. Daarna werd er nog 2 keer gescoord. Een prachtige combi tussen Robin en Justin werd door laatstgenoemde in de korte hoek binnen geschoten. En een mooie voorzet van Jordan werd heel mooi door Yasin met het hoofd binnen gekopt.
  Het kampioenschap is een feit en PSV C2 heeft dit helemaal verdiend. Kwaliteit in combinatie met de winnaarsmentaliteit heeft wederom resultaat op geleverd.


  Vonk (Lekens), Teze, Fofana, Obispo, van Breemen (Bosma), Wallenburg (Dickens), Schoonbrood, Lonwijk, Gakpo, Catic, Aalillou