27 maart, 00:00
PSV D2 logo
Swindon Town 012 logo

Deze oefenwedstrijd werd gespeeld in drie periodes van 20 minuten.

In de tweede minuut had PSV direct de eerste mogelijkheid om te scoren. Een mooie steekbal van Beslan werd door Quinn net naast geschoten. PSV hield Swindon Town onder druk en in de 8e minuut kwam dan ook de voorsprong. Een voorzet van Thijs, na een steekbal van Mathijs, kwam in de voeten van Quinn. Quinn kapte een speler uit en schiet de bal hoog in het doel, 1-0. PSV had meer en meer het overwicht en in de 20e minuut werd de voorsprong uitgebreid. Een corner werd door Shurandy ingekopt. De bal ging via de keeper tegen de lat. Thijs reageerde alert en kopte de bal in, 2-0.

In de tweede periode behield PSV het overwicht. Er werden echter niet veel kansen gecreƫerd. Wederom werd er uit een corner gescoord. In de 36e minuut werd een lange corner van Dani door Shurandy ingekopt, 3-0.

In de derde periode was het verzet van Swindon Town gebroken. Dit leverde PSV enkele kansen op. In de 42e minuut kwam een diepe bal van Yorbe bij Quinn. Hij legde de bal breed en Dani schiet de 4-0 binnen. Enkele minuten later was er weer een mooie aanval van PSV. De bal werd echter naast geschoten. In de 55e minuut werd er een overtreding gemaakt op Beslan in het strafschopgebied. De terecht toegekende strafschop werd door Damian ingeschoten, 5-0. Het laatste wapenfeit kwam van Swindon Town. De bal werd echter door de speler van Swindon Town tegen de lat geschoten. De eindstand was dan ook 5-0.

Schaafsma, Kreekels (Van der Put), Bel (Kone/Vos), Koolen, Martens, Sambo, Timan Mathieu, Van Dijk (Vertessen), Sagov, Chirino.