CSKA Moskou A1 logo
PSV A1 logo

Mardan Sports Complex in Antalya Turkije.
    PSV door persoonlijke fouten afgestraft.
    PSV had de wedstrijd vrijwel geheel onder controle maar kwam door enkele foutjes zwaar in de problemen. De eerste tien minuten leek er niets aan de hand. Beide ploegen tastten elkaar af. Plots viel er een bal tussen twee PSV verdedigers en de spits van CSKA schoot keihard binnen. Weer nam PSV initiatief tot zich na 22 minuten hetzelfde voordeed: 2-0. Tot aan de rust dicteerde PSV vervolgens het spel en kwamen er enkele kansen door Geraldo Alberto Antonio en Rai Vloet. Na rust hetzelfde beeld. CSKA werd op eigen helft teruggedrongen en kwam er aanvankelijk slechts sporadisch uit. Daardoor kreeg PSV weer enkele goede kansen om aan te sluiten via Menno Koch en Zakaria Bakkali, wiens schot de lat schampte. Twintig minuten voor tijd viel het doek toen na een aanval over de linkierkant van CSKA de bal werd voorgetrokken en binnengeschoten. Met een 3-0 achterstand was de fut er uit en ook de ingebrachte wissels konden geen verandering meer teweegbrengen.

PSVB: Eric Verstappen, Joshua Brenet, Menno Koch, Jorrit Hendrix, Sander Heesakkers, Thomas Horsten, Elvio van Overbeek (70 Moussa Sanoh), Clint Leemans (70 Mohamad Mahmoed), Rai Vloet (70 Mohamed Rayhi), Geraldo Alberto Antonio, Zakaria Bakkali.