PEC Zwolle O19 - PSV O19

 1. zaterdag 26 november 00:00

  De Uitslag


 2. Na de teleurstellende nederlaag en volgens mij onverdiende nederlaag in Madrid vandaag de rit naar het thuisland van onze hoofd opleidingen Art. Helaas was hij net niet op tijd (met geldige reden overigens)om ons welkom te heten bij aankomst met de bus maar ver voor aanvang was hij er wel. We wisten wat ons te doen stond vandaag. Niks minder dan een overwinning. En zo begonnen we ook. Balbezit is goed, druk zetten okay, duels winnen prima en nu nog scoren. Na een half uurtje is er een snelle aanval over rechts, Jordan zet voor en Joell komt goed voor zijn verdediger en de 0-1 hangt in het net.
  Maar we willen meer. Na veertig minuten een overtreding op Matthias en Dante krult de toegekende vrije trap schitterend over de muur buiten bereik van de keeper tegen het netje. Zo die zijn binnen en nu rusten. Even wat puntjes op de i zetten en weer aan de slag. We zijn beter dan PEC, al moet gezegd worden dat het wel een ploeg is die aardig kan ballen en laat voetballen, en we willen ook nog een doelpuntje meer maken al is het maar voor de statistieken en voor het doelsaldo. Na een uur leggen we een aanval op de (kunst)mat over veel schijven en van oogstrelende kwaliteit en het is Matthias die de pass geeft op Justin en deze scoort de 0-3. Zo Boek dicht.
  Professioneel spelen we de wedstrijd uit en nemen de punten mee in de bus uit het steeds mistiger wordende zwolle. Punten terecht verdiend. Nu op naar woensdag om tegen ADO ook nog drie punten te pakken zodat de rangschikking weer een beter beeld geeft van onze kwaliteiten.
  Mannen veel succes en tot woensdag.
  Houdoeee.

  Roulaix, Teze, Soulas (79e Hattu), Obispo (65e Bannani), Carolina, Rigo (79e Bosiers), Sidibe (79e Sadilek), Fernandes, Piroe, Lonwijk ( 79e Wallenberg), Verreth.