1-6
26 november, 00:00
NAC Breda A1 logo
PSV A1 logo

De bekerwedstrijd tegen de bekerwinnaar van vorig seizoen. Ook NAC had duidelijk een andere selectie dan waarmee ze vorig jaar de beker wonnen. Het begin was wat rommelig en geen van beide teams kwam echt aan goed voetbal toe. Het was zelfs NAC dat op een 1 – 0 voorsprong kwam door slecht verdedigen van onze zijde. Daarna waren we wel meer in balbezit maar echt hoogstaand was t niet. In de laatste vijf minuten voor de rust kwamen we toch op de verdiende voorsprong maar daar waren dan wel twee strafschoppen voor nodig. Beide keren was het Ruben die de bal feilloos tegen het netje legde. Na de rust was het hetzelfde beeld. Veel balbezit voor PSV en enkele gevaarlijke uitvallen van NAC. Een kleine tien minuten na rust waren genoeg om het verschil te maken en via opnieuw Ruben en Elvio (na een schitterende steekpass van Alexander) brachten de stand op 1 – 4. In de laatste tien minuten wisten opnieuw Ruben en Joshua nog te scoren. Het doelpunt van Joshua was van aparte klasse, hij begon een solo op de middellijn en stopt als de bal in het net ligt.
    Een reguliere, verdiende en hoge overwinning brengt ons dus in de volgende ronde waar we als tegenstander ADO A1 zullen treffen. Alvast succes.
    Volgende week weer competitie tegen NEC. Altijd lastig.

Verstappen, Brenet, Bazoer, Hendrix, Soomer, Hoelgebaum, van Overbeek, Özbozkurt, Betancourt (82ste Horsten), Jakobsen (60ste van den Hurk), Antonio (46ste Rayhi).