PSV O19 logo

2x
  2. Wedstrijdverslag

PSV O19 raakt ongeslagen status kwijt

Na zes opeenvolgende zeges in de competitie ging PSV O19 op bezoek bij Almere City. De ploeg die nog geen zege wist te behalen dit seizoen. Op papier dus een wedstrijd die gewonnen zou moeten worden.

Maar niets bleek minder waar. In de eerste helft kwam PSV O19 twee keer op voorsprong dankizij Sambo. De vleugelverdediger zag de bal via een blok in het doel verdwijnen voor de 0-1 en vlak voor rust kopte hij op aangeven van Madueke PSV O19 voor de tweede keer op voorsprong.

In de tweede helft ging het fout. Na een klein uur spelen kreeg doelman Delanghe een rode kaart wegens commentaar op de leiding. De Belg was het niet eens met de beslissing van de scheidsrechter om de 2-2 goed te keuren. PSV O19 leek lang nog een punt over te houden aan de wedstijd, maar ruim vijf minuten voor tijd maakt Almere dan toch de 3-2. Een zeer onnodige nederlaag voor de ploeg van Ruud van Nistelrooy die wel de koppositie behoudt, maar dat natuurlijk liever had gedaan met nog een zege.

Over twee weken kan PSV O19 zich herstellen als SC Heerenveen op bezoek komt. Deze wedstrijd begint dan om 14.00 uur op PSV Campus De Herdgang.

Delanghe; Sambo, Kreekels, Vos, Oppegard (88/Pigmans); De Schutter (58/Bodak), Timan (79/Tielemans), Kjolo; Madueke, Van Duivenbooden, Thomas.