2-2
26 oktober, 00:00
UNA/Brinvast D1 logo
PSV D2 logo

PSV begon goed aan de wedstrijd en wist al na vijf minuten te scoren via een aanval over rechts. De bal werd terug gelegd op Mathijs. Van buiten de zestien pegelde Mathijs de bal in het dak van het doel 0-1. UNA werd enkele minuten later voor het eerst gevaarlijk uit een vrije trap. De bal werd echter net naast getikt. PSV had de wedstrijd de eerste 20 minuten volledig onder controle. PSV creëerde weinig kansen maar gaf ook niets weg. Desondanks kwam UNA op gelijk hoogte in de 24e minuut. Een vrije trap van UNA net buiten de zestien werd hard over de muur in het doel geschoten 1-1. UNA kreeg na deze gelijkmaker meer vertrouwen en ging ook feller voetballen. De laatste kans van de eerste helft was echter voor PSV. Na een mooie loopactie van Jeremy schoot hij de bal net naast. De ruststand was dan ook 1-1.

Met hetzelfde vertrouwen waarmee UNA de eerste helft was geëindigd, begon de thuisclub aan de tweede helft. De eerste kans in de tweede helft was dan ook voor UNA. In de 37e minuut werd een inzet van een UNA-speler door Peter goed gepareerd. Enkele minuten later was PSV wel trefzeker. Een diepe bal van Djurre in de voeten van Jeremy werd door Jeremy ingeschoten 1-2. UNA ging daarna op zoek naar de gelijkmaker maar echte kansen wisten de Zeelsternaren niet te creëren. Toch werd de stand gelijk getrokken in de 51e minuut wederom uit een standaardsituatie. Een corner van UNA werd mooi ingekopt 2-2. PSV zette daarna alles op alles om toch nog met winst huiswaarts te keren. UNA hield echter stand zodat beide partijen genoegen moesten nemen met één punt.

Verhoeven (Strijbosch), Lonwijk, De Schutter, Bora Deyonge, N. Munsters (Cox), Doudah (Verschut), Nassoh (N. Munsters), Tielemans, Van der Burgt (Nassoh), Clabbers (Doudah), Antonisse.