3-1
25 oktober, 00:00
Brabant United O13 logo

Vanaf de aftrap zette PSV de bezoekers direct vast op eigen helft. Het eerste deel van de wedstrijd speelde zich volledig af op de helft van Brabant United. PSV wist echter nauwelijks door de stugge verdediging van de bezoekers te komen. De ban werd gebroken in de 19e minuut. Een verdediger van de bezoekers maakte een overtreding tegen Jeremy in het strafschopgebied. De bal ging op de stip en het was Jeremy die zelf de strafschop benutte 1-0. Het eerste wapenfeit van de bezoekers kwam in de 24e minuut. Het afstandsschot ging echter over. Drie minute later kwamen de bezoekers op gelijke hoogte na een overtreding van een speler van PSV. De vrije trap werd door een PSV-verdediger doorgekopt voor de voeten van een speler van de bezoekers. Deze kans liet hij niet onbenut en tikte de 1-1 binnen. Dit was ook de ruststand. PSV had de eerste helft een groot veldoverwicht maar creƫerde nauwelijks kansen.

In de tweede helft was het spelbeeld niet anders dan in de eerste helft. PSV domineerde en de bezoekers kwamen er sporadisch uit. In tegenstelling tot de eerste helft kreeg PSV nu wel diverse mogelijkheden om te scoren. In de 34e minuut werd Jayden in scoringspositie gebracht door Mathijs. Het schot werd door een sublieme redding van de goalie van Brabant United over getikt. De volgende mogelijkheid was vier minuten later voor Jeremy. Zijn schot ging echter tegen de lat. PSV bleef aandringen maar een schot van Jayden kwam tegen de paal en een schot van Heritier tegen de lat. PSV wist in de laatste minuut van de wedstrijd dan toch nog te scoren na een pass van Joep op Heritier. Heritier liep het strafschopgebied binnen en schoot hard en hoog in de korte hoek binnen 2-1. In blessuretijd werd het ook nog 3-1. Na een actie van Jeremy speelde hij de bal naar Mathijs. Vanaf de rand van het strafschopgebied schoot Mathijs de 3-1 binnen. Dit was ook de eindstand.

Verhoeven (Strijbosch), N. Munsters (Cox), Lonwijk, Bora Deyonge, Van der Burgt (J. Munsters), De Schutter, Antonisse, Nassoh (Clabbers), Braaf, Tielemans, Doudah.