25 oktober, 00:00
FC Volendam O17 logo
PSV O17 logo

Afgelopen zaterdag speelde PSV O.17 de uitwedstrijd tegen Volendam O.17.
    PSV begon sterk aan de wedstrijd en kwam al snel op voorsprong . Na een mooie dieptepass van Roel van Linschoten lobde Mathias Bonde de bal direkt over de keeper.
    Vier minuten later was het al weer gelijk. Via een afstandsschot werd het 1-1.
    In de 38e minuut kreeg PSV een penalty. Joey Konings ging achter de bal staan en schoot de 1-2 binnen.
    Ruststand 1-2.
    In de 2e helft kwam Volendam na 2 minuten weer op gelijke hoogte. Dit keer via een penalty.
    Na deze gelijkmaker hield Mike van den Meulenhof met enkele knappe reddingen PSV in de wedstrijd.
    Vanaf de 62e minuut was PSV zeer effectief. PSV scoorde 3 keer in 5 minuten.
    De 2-3 werd gescoord door Karim Bannani. Na een voorzet van Amar Catic kopte Karim de bal diagonaal over de keeper in de verre hoek.
    Joey Konings tekende met een afstandsschot voor de 2-4.
    En het was Amar Catic die na een steekpass van Leandro Fernandes de 2-5 op het scorebord liet aantekenen.