FC Utrecht O19 - PSV O19

 1. zaterdag 25 oktober 00:00

  De Uitslag


 2. Vandaag gaan we op weg naar het vlakke land van Utrecht, na het dalbezoek van vorige week, en ook dit maal weet de BBA de file op te sporen. Doordat twee gebruikers van de weg de vangrail hebben proberen uit te testen, komen we dus ook wat later in Utrecht. Hier op het sportpark waar in deze tijd van het jaar menig herfststorm zich kan uitleven gaan we de wedstrijd in en bieden de tegenstander een gezapig zomerbriesje als tegenstand. Er zijn nog geen tekenen dat we vooral in de eerste helft het dal al hebben verlaten. We worden afgetroefd op vele fronten en de FC komt dan ook gezien de inzet verdiend op voorsprong.
  De tweede helft moet beter. En het gaat ook beter. Nog niet top maar beter. We zijn feller en agressiever en troeven nu de tegenstander vaker af en kunnen ze bij momenten ook vast zetten op hun eigen helft. Alleen…. De kansjes afmaken. Daar zit hem vandaag het manco in de tweede helft. Er komen kansjes maar alleen Steven weet de lat te raken en de overige kansjes zijn nog te onzuiver om hun keeper te verschalken. Mannen de tweede helft was redelijk. En ondanks dat de scheids bijna negen minuten laat doorspelen in de tweede helft weten we deze extra mogelijkheid niet te benutten. De FC is dolblij met de punten die ze overigens hard kunnen gebruiken op weg naar het linkerrijtje maar wij moeten de komende wedstrijden ervoor waken dat we zelf niet te veel naar rechts buigen.
  Volgende week het volgende obstakel. NEC.
  Weer een taaie tegenstander die in goeden doen is.
  Succes en Houdoee.
  En we weten allemaal: zonder tegenwind is er nog nooit een vlieger opgegaan.


  van Osch, Abels, Loof, Alberto, Groenendijk (46e Kardes), Rommens, Hiwat, Lammers (65 Naciri), van der Moot, Paal, Bergwijn.