0-0
25 oktober, 00:00
PSV D2 logo
Cortgene/JVOZ D1 logo

PSV D2 en JVOZ D1 delen tot vandaag de 1e plaats in de competitie, beiden nog ongeslagen, maar JVOZ met meer doelsaldo.
    De jongens van trainer Ron, waren vandaag vastbesloten om daar verandering in te brengen. Dus zou er gewonnen moeten worden!!

Onder een stralend herfstzonnetje begon de wedstrijd om 11.30u.
    De eerste minuten ging de wedstrijd nog gelijk op en kreeg JVOZ zelfs uit een vrije trap een doelkansje.
    Maar na ±10 minuten trok PSV de wedstrijd definitief naar zich toe,de eerste grote kans diende zich aan, na mooi combinatievoetbal schoot Philippe van afstand op de lat,deze draaide helaas niet naar binnen en de bal ging over.
    (Deze lat zou zich nog vaker van zijn stugge kant laten zien...)
    Zo diende zich kans na kans aan. Een aanval via Vincent naar Daan, die helaas recht in de handen van de keeper schoot, een vrije trap van Philippe, die ook recht op de keeper afging, Yentl die het net miste.
    De D2 was gretig en wilde scoren en JVOZ had daar niet veel tegen in te brengen. Hun aanvallen werden vaak op het middenveld al gestopt en braken ze dan toch eens door, stonden daar onze verdedigers goed hun mannetje.
    De beste kansen in de 1e helft diende zich de laatste 10 minuten aan..., maar ja die lat... Zo brak Jasper v.H ijzersterk door, maar zag zijn harde schot via de lat over gaan, ook Vincent zag zijn kans schoon, maar die lat stond weer danig in de weg.. Na 3x een corner met 2 goede doelkansen voor Vincent (kopbal tegen de keeper) en Jasper v. H (net langs), floot de scheidsrechter de 1e helft af. Met een onverdiende 0-0 op het scorebord,moest trainer Ron zijn spelers in de pauze een goede peptalk geven, ”gewoon zo doorgaan, dan kwam dat doelpunt echt wel...”

De 2e helft begon goed voor JVOZ, de eerste 5 minuten gaven ze geen bal weg. Een vrije trap zag belandde via Yanick op de lat.
    Dat was ook het moment, dat PSV wakker schoot;”Oh ja we moeten nog scoren om te winnen..”
    Daarna diende zich weer kans na kans aan!! Een mooie steekpas van Jasper v. H op Daan, die helaas weer de keeper tegenkwam. Diezelfde Jasper, die na een prachtige solo de bal weer net langs zag gaan... Vincent, Jasper en Philippe zagen herhaaldelijk hun doelpogingen mislukken.
    Toen...die laatste minuut, we zagen toch echt de bal over de doellijn gaan??!; In de rebound, Philippe tegen de lat, Yentl tegen de keeper, was Vincent er als de kippen bij, toen de keeper de bal even losliet, en de bal rolde over de lijn!!! 1-0 !!!?
    Maar de blijdschap was maar van korte duur, want de scheids besliste anders; volgens hem had de keeper de bal vast en had Vincent niet door mogen gaan... Maar de bal moest toch los zijn geweest om over de doellijn te rollen????? Teleurstelling en discussie alom.
    Een mooie voorzet van Jasper op Vincent had de wedstrijd dan toch kunnen beslissen,maar die grote keeper stond weer in de weg...
    En zo bleef deze topwedstrijd dan toch echt onterecht onbeslist.