25 augustus, 00:00
Argon A1 logo
PSV A1 logo

Lokatie: Argon sportcomplex
    De tweede poulewedstrijd voor de beker brengt ons vandaag naar het mooie Mijdrecht vlakbij de Vinkeveense plassen. Het weer is weer wat minder dan de vorige wedstrijd. Zon word afgewisseld door fikse regenbuien en zo beginnen we dan aan de wedstrijd. In het begin van de wedstrijd gaat het op en neer en de eerste goeie kans is voor ons maar de goede kans wordt niet op waarde geschat en niet afgemaakt. Ook een kopbal van Antonio wordt niet tot doelpunt gepromoveert. Dan is het argon dat goed terugkomt in de wedstrijd en zeker het tweede deel van de eerste helft sterker is en ook een paar heel goeie kansen krijgt en een daarvan wordt alleen voor Zeus tegen de paal geknalt. Met wat geluk ontsnappen we dus aan een achterstand. Maar dan toch in de 40ste minuut weet Moussa een breedtepass op Antonio te geven en de 0 – 1 is een feit. Daarmee gaan we ook de rust in. Na de rust stapelen de kansen zich op en heeft Argon meer moeite om het tempo bij te benen. De kansen worden steeds beter maar telkens is daar dan ook weer hun keeper die nog steeds alle ballen weet te keren. Tot de 80ste minuut lukt hem dit steeds weer opnieuw maar dan is het Rai die een afgeslagen bal net buiten de zestien op de slof neemt en de 0 – 2 via de paal tegen het net knalt. Dat is ook de eindstand.
    Met de uitslag van de andere poulewedstrijd Groningen – Den Bosch 2-0 in gedachten is de volgende ronde zeker haalbaar.
    Maar eerst komt woensdag Aston Villa op bezoek voor de eerste wedstrijd van de NextGen Series. Dus dan kunnen we laten zien dat we vorig seizoen wat geleerd hebben en ook in deze competitie ons mannetje staan.