25 april, 00:00
Sparta Rotterdam O17 logo
PSV O17 logo

Afgelopen zaterdag speelde PSV O.17 de uitwedstrijd tegen Sparta O.17.
    Sparta kreeg de eerste kans maar Lasse Mikkelsen voorkwam een doelpunt met een knappe redding.
    Naarmate de eerste helft vorderde kwam PSV beter in het spel. PSV kreeg ook een paar mogelijkheden maar het vizier stond (nog) niet op scherp.
    In de 31e minuut kwam PSV op 0-1 voorsprong. Via een knappe actie speelde Gianluca Scamacca zichzelf vrij en schoot vanaf 20 meter knap binnen.
    Lang kon PSV niet van de voorsprong genieten. 2 minuten later maakte Sparta gelijk. Een afstandsschot van 25 meter vloog onhoudbaar in de bovenhoek.
    Ruststand 1-1.
    in de 2e helft waren er kansen over en weer. Sparta was dichtbij de 2-1 maar de inzet belandde op de lat. Ook PSV kreeg goede kansen om te scoren maar paal, lat en de keeper stonden in de weg.
    Eindstand 1-1.

Lasse Mikkelsen, Lassana Faye(Mathias Bonde), Armando Obispo, Kaan Tanriver, Jaƫll Hattu, Dante Rigo, Lennerd Daneels, Matthias Verreth, Karim Bannani(Gregory Kuisch), Gianluca Scamacca, Joey Konings