2-7
25 februari, 00:00
Sparta Rotterdam C2 logo
PSV C2 logo

Met een klinkende 2-7 zege op Sparta heeft PSV C2 gisteren de koppositie gegrepen in Poule A van de voorjaarscompetitie. Buiten de eerste vijf minuten van de wedstrijd, waarin Sparta ook de 1-0 scoorde, kwamen de Rotterdammers er niet meer aan te pas. Voor rust scoorde Matthias Verreth een zuivere hattrick waarna Joey Konings de ruststand op 1-4 bepaalde. Meteen na rust bouwde Jaƫll Hattu de voorsprong uit na 1-5 waarna Matthias de zeven volmaakte met nog twee doelpunten. Uiteindelijk deed Sparta nog wat terug, maar bij die 2-7 bleef het.
    PSV was heer en meester in zijn derde competitiewedstrijd waarbij op meer tegenstand was gerekend. In de eerste helft van het seizoen bleef de ploeg van coach Twan Scheepers thuis op 3-3 steken en ondervond toen veel oppositie. Pas in de laatste minuut kwam PSV langszij.
    Door de zege staat de C2 nu met negen punten uit drie wedstrijden alleen aan kop. Volgende week wacht Vitesse/ AGOVV; vorig jaar werd het na een zeer goede eerste helft uiteindelijk 2-4 voor PSV.