De Graafschap A1 - PSV A1

 1. zaterdag 25 februari 00:00

  De Uitslag


 2. PSV A1 GELIJK TEGEN DE GRAAFSCHAP.

  A1 mocht niet klagen dat het uiteindelijk toch gelijk speelde bij de Graafschap.
  Voordat de thuisploeg in de negenentwintigste minuut de score opende waren daar al vier open kansen van PSV aan voorafgegaan. Elvio van Overbeek combineerde met Ruben Bentancourt, maar zijn schot trof geen doel. Tufan Özbozkurt zag zijn vrije trap over gaan, Uit een voorzet van Tufan kopte Ruben naast en de voorzet van Wouter Soomer werd na een combinatie met Elvio door Mohamed Rayhi naastgeschoten.
  Na zoveel mogelijkheden kon je er op wachten dat de Graafschap tegenscoorde en dat gebeurde dan ook prompt. Zomaar uit het niets lag de bal achter doelman Eric Verstappen. Ook na de openingstreffer zag Mo nog een combinatie met Zakaria Bakkali op de paal belanden.
  Na rust zette PSV orde op zaken. Wouter onderschepte de bal, haalde de achterlijn en de voorzet werd door Ruben binnengeschoten.
  Enkele minuten later kreeg Zakaria op links de bal, kapte naar binnen en schoot hoog in de verre hoek.
  Een hogere score was mogelijk, maar Mo zag een lobje over de keeper mislukken en een schot van Riechedly trof geen doel.
  Daarna was het over voor PSV en kabbelde de wedstrijd naar een einde. Tot het moment dat tien minuten voor tijd de Graafschap wederom uit het niets gelijk maakte. Het lukte A1 niet om nog aan te zetten voor de winnende treffer.


  PSV: Eric Verstappen, Joshua Brenet, Riechedly Bazoer, Jorrit Hendrix, Wouter Soomer (65 Burak Kardes), Thomas Horsten, Tufan Özbozkurt, Mohamed Rayhi (65 Geraldo Antonio), Elvio van Overbeek (65 Alexander Jakobsen), Ruben Bentancourt (76 Anthony van den Hurk) en Zakaria Bakkali.