PSV O17 logo

D'Leanu Arts

Mohamed Nassoh

Gelijkspel voor PSV O17 bij Feyenoord

Een bewolkte en koude zaterdagmiddag bezorgden Feyenoord O17 en PSV O17 allebei een punt, waar er zeker voor rust meer mogelijk was voor de Eindhovenaren. Bij vlagen combineerde de formatie van trainer Kevin Moeliker soepel, maar wist het de trekker niet over te halen. Ook moest keeper Aron van Lare twee keer reddend optreden.

In de tweede helft kwam Feyenoord beter in het spel. Na 49 minuten namen zij dan ook de leiding na een ongelukkig moment tussen de Feyenoord-aanvaller en doelman Aron van Lare. Het duurde tot minuut 67 tot PSV langszij kwam, hetzij met wat hulp van Feyenoord. Een hoekschop van Mohamed Nassoh werd door een verdediger van de Rotterdammers in eigen doel gewerkt. Kort daarna waren het de jongens uit Eindhoven die de leiding namen. Een kort genomen hoekschop tussen Mylian Jiminez en Iggy Houben werd door eerstgenoemde voorgegeven. D'Leanu Arts stond op de juiste plek, wat de 1-2 op het niet werkende scorebord betekende. Toch was het Feyenoord dat weer op gelijke hoogte kwam. Een indraaiende vrije trap viel zo voor de voeten van een Rotterdamse verdediger, die daar van dichtbij geen enkele moeite had: 2-2. In het restant van de wedstrijd kregen beide ploegen nog wat kleine mogelijkheden, maar echt gevaarlijk werden ze niet meer.

Een gelijkspel waar PSV, vooral met het spel in de eerste helft, verder mee kan. Volgende week hebben de jongens weer de kans om zich te laten zien. Dan wacht PEC Zwolle op de eigen Herdgang, aanvang 12.30 uur.