3-2
25 januari, 00:00
Kampong D1 logo

Vandaag stond er geen competitiewedstrijd op het programma. Daarom speelden we een oefenwedstrijd tegen Kampong D1. Een tegenstander van twee jaar ouder, dat kon nog wel eens pittig gaan worden. We speelden 3x twintig minuten.
    Uiteindelijk zal 25 januari 2014 de boeken in gaan als de dag van Joey van Casand. In de eerste helft hield hij zichzelf nog op de vlakte. Als linksbuiten zagen we hem nog weinig aan de bal. We kwamen terecht op 1-0 achter. Kampong speelde agressiever en hier hadden we geen antwoord op.
    In de tweede helft liet Joey zijn talent zien. Hij kreeg de bal in de voeten aangespeeld en had maar één doel. Scoren. Hiervoor moest hij wel eerst 3 verdedigers en een keeper passeren. Zo gezegd, zo gedaan. 1-1. Wereldgoal. Nog steeds speelden we slordig en we konden het heft niet in handen nemen. Hierdoor kwamen we op 2-1 achter. Gelukkig stond Joey nog steeds linksbuiten en hij had er zin in. Ja hoor, 2-2. Joey van Casand. Een mooie bekeken boogbal over de keeper. We werden sterker.
    Na de rust kwamen we niet meer in de problemen. We hadden het initiatief en we kregen mogelijkheden op de 3-2. Deze viel vijf minuten voor tijd. U raadt het al. Joey. Na een goeie actie van Martijn, kon hij gemakkelijk in een lege goal binnen tikken. 3-2.
    Vandaag hebben we helaas niet onze beste wedstrijd gespeeld. Vooral in de eerste en ook de tweede helft waren we onrustig en slordig aan de bal. Joey maakte vandaag met 3 goals het verschil voor ons. Volgende week mogen we vroeg opstaan want dan spelen we om 9.30 uur in Maastricht.