2-0
25 januari, 00:00
PSV D2 logo
KRC Genk U12 logo

De beginfase in de wedstrijd was voor PSV. PSV zette vroeg druk en Genk beperkte zich tot verdedigen. Twee afstandsschoten van PSV in de beginfase misten echter het doel. Na deze beginfase kwam Genk beter in de wedstrijd. Dit leverde Genk enkele mogelijkheden op zonder echt gevaarlijk te worden. Een doelpunt van PSV halverwege de eerste helft werd afgekeurd wegens buitenspel. Toch was het PSV dat uiteindelijk in de eerste helft op voorsprong kwam in de 28e minuut. Een voorzet van Jur kwam uiteindelijk in de voeten van Genrich. Genrich werd binnen het zestienmetergebied aangetikt en kwam ten val hetgeen een terechte strafschop opleverde. Genrich nam de strafschop zelf en hij schoot mooi binnen, 1-0. Dit was ook de ruststand.

Genk had in het begin van de tweede helft direct een mogelijkheid om te scoren na balverlies van PSV. De voorzet kwam bij de vrije man voor de goal. Zijn inzet ging echter voorlangs. Enkele minuten later kreeg Genk wederom een mogelijkheid om te scoren na onnodig balverlies van PSV. Het schot ging echter net over. In de 45e minuut kreeg PSV een mogelijkheid om te scoren na een mooie balaanname van Amin. Zijn steekbal op Heritier werd door Heritier voorlangs geschoten. In dezelfde minuut wist PSV de score wel uit te breiden. Nu was het Heritier die een bal breed legde op Amin die de 2-0 binnen schoot. Na deze goal nam PSV weer het initiatief in de wedstrijd zonder echte kansen te creëren. De eindstand was dan ook 2-0.

Dit was de laatste oefenwedstrijd als voorbereiding op de competitie die volgende week weer gaat beginnen.

Strijbosch (Verhoeven), Cox (N. Munsters), Lonwijk (Cox), De Schutter (Bora Deyonge), J. Munsters, Tielemans, Doudah (Nassoh), Verschut, Bora Deyonge (Sillé), Antonisse (Doudah), Clabbers.