1-2
25 januari, 00:00
FC Utrecht O14 logo
PSV C2 logo

Tegen FC Utrecht is het altijd hard werken, zo ook vandaag. Fc Utrecht begint fel en zit er kort op. PSV probeert er voetballend uit te komen, maar het is steeds net niet zuiver genoeg. Het levert wel een leuke wedstrijd op waarbij het spel goed op en neer gaat.
    Hoewel FC Utrecht de iets betere ploeg is, komt PSV in de 29e minuut op voorsprong. Sekou krijgt een kans op een schot vanaf rand zestien, en hoewel hij de bal niet echt lekker raakt verdwijnt deze via een Utrecht speler in de goal.
    In de tweede helft lukt het eindelijk wel zoals het bedoeld was. Via de rechterkant komt Sekou langs de verdediging en trekt naar binnen vrij op de goal af. Ook nu weer faalt Sekou niet, 0-2.
    FC Utrecht gaat op zoek naar de aansluiting en probeert PSV onder druk te zetten, maar een wederom solide verdediging laat dat niet zomaar gebeuren, en komt niet echt in de problemen. Op één momentje na, want in de 33e minuut weet FC Utrecht toch nog de 1-2 te scoren, maar onze hardwerkende ploeg neemt de drie punten mee naar Eindhoven.