30e) 0-2 Davy v/d Berg (assist: Dennis Vos)
    rust
    54e) 0-3 Joop Daniels (assist: Niels Raaymakers)

Wedstrijdverslag:
    Een gehavend PSV stootte Willem II uit het bekertoernooi en plaatste zich tegelijkertijd voor de volgende ronde. Op het kunstgrasveld van ONS VIOS ontspon zich een spannende wedstrijd. Willem II speelde – zoals altijd – met veel fysiek, strijd en loopvermogen. Echter, deze reis stapte PSV niet opzij. In de 10e minuut was Willem II weliswaar nog heel dicht bij de openingstreffer na een slordigheid van PSV in de spelopbouw, maar de PSV-goalie voorkwam subliem een zeker doelpunt. Willem II had een licht veldoverwicht, maar PSV sloeg heel uitgekookt op de juiste momenten genadeloos toe met hele mooie treffers. Willem II werd alleen dan gevaarlijk met dode spelmomenten, zoals hoekschoppen. Een geconcentreerd PSV gaf in de tweede helft geen kans meer weg en behaalde daarmee een verdiende en zeer zeker niet geflatteerde overwinning op Willem II. Volgende week start de tweede helft van de competitie met een thuiswedstrijd tegen JVOZ. PSV verloor de eerste wedstrijd tegen JVOZ in Vlissingen met 3-2 en heeft zodoende met dit team nog een appeltje te schillen.