24 november, 00:00
PSV D2 logo
FC Utrecht D2 logo

Schaduwprogramma
    PSV begint goed aan de wedstrijd. In het begin werden enkele mogelijkheden gecreëerd door goede voorzetten vanaf de zijkant. Deze mogelijkheden werden niet benut. Na twintig minuten kreeg PSV twee opgelegde mogelijkheden om te scoren. De eerste mogelijkheid, na een mooie aanval, werd net naast geschoten. De tweede mogelijkheid werd door een verdediger van Utrecht weggewerkt nadat de keeper van FC Utrecht al was omspeeld. In de 27e minuut veroverde Beslan de bal in het hart van de verdediging van FC Utrecht. Belaagd door twee verdedigers komt hij vrij voor de keeper en schiet in (1-0), dit was ook de ruststand. PSV was de eerste helft vooral slordig in de passing waardoor te weinig mogelijkheden werden gecreëerd.

FC Utrecht begint fel aan de tweede helft en zet PSV direct onder druk. In de 36e minuut resulteerde dit in een grote kans voor FC Utrecht. De bal ging echter net naast. In de 45e minuut werd een diepe bal door Shurandy goed breed gelegd. Thijs schiet onberispelijk in (2-0). Enkele minuten later werd, door een mooie redding van Jeffrey, voorkomen dat FC Utrecht de aansluitingstreffer kon maken. PSV had daarna nog enkele mogelijkheden uit kunnen spelen maar omdat de laatste pass vaak niet goed was, werden er geen kansen meer gecreëerd.

Dit was een nuttige oefenwedstrijd tegen een mooie tegenstander.

Derksen, Sambo, Kreekels, Kone, Bel, Koolen (Van der Put), Van Dijk, Martens (Sagov), Van der Put (Vertessen), Sagov (Chirino), Mathieu.