3-0
24 november, 00:00
Helmond Sport O.12 logo

We gingen vandaag naar Helmond. Daar speelden we een competitiewedstrijd tegen Helmond Sport D3. Thuis wonnen we met 2-1 van deze ploeg.
    We begonnen goed aan de eerste helft. We hadden een duidelijk overwicht maar kwamen niet tot grote kansen. Vooral Heritier en Mohamed-Amine Ihattaren wisten elkaar gemakkelijk te vinden. Achterin gaven we nagenoeg niets weg en dus gingen we vol vertrouwen de rust in.
    In de tweede helft speelden we helaas een stuk minder. Helmond Sport zetten ons onder druk en we kwamen niet meer aan voetballen toe. Dit leidden tot twee tegendoelpunten, we stonden dus met 2-0 achter. Peter redde ons zelfs nog, met een prachtige redding, op een fatale 3-0 achterstand.
    In de laatste helft namen we meer risico om zo nog terug in de wedstrijd te komen. Helaas scoorde Helmond nog een keer waardoor het nu wel heel moeilijk werd. We speelden in de derde helft iets beter maar wisten niet te scoren. Peter viel op door enkele mooie reddingen.
    We hebben vandaag weer veel geleerd, helaas kostten ons dat ook de punten. In onze competitie moeten we iedere wedstrijd vol aan de bak en vandaag lukte het ons niet. Komende woensdag spelen we een oefenwedstrijd tegen Feyenoord en volgende week zaterdag spelen we thuis tegen Fortuna Sittard.