2-0
24 november, 00:00
PSV B1 logo
Zeeburgia B1 logo

Ook PSV B1 speelde zaterdag een bekerwedstrijd. Op de Herdgang namen zij het op tegen de amateurs van Zeeburgia. De Amsterdamse junioren boden de eerste helft aardig partij aan PSV, maar het was van begin af aan duidelijk welke ploeg door zou gaan in de beker. De buitenspelval van de Amsterdammers haperde op sommige momenten. Eerst leek Youness Mokhtar hiervan te kunnen profiteren, maar uiteindelijk werd die aanval nog afgeslagen. Niet veel later kon Wouter Smeets doorbreken over de linkerzijde van het veld. Hij hield goed het overzicht en legde de bal af op de meegekomen Engin Bekdemir. Deze schoot beheerst in, waardoor PSV met rust een 1-0 voorsprong had. Na rust kwam PSV nauwelijks in de problemen en was het invaller Gianluca Maria die de eindstand op 2-0 bepaalde. In de volgende ronde neemt PSV B1 het op tegen de B2 van FC Twente/Heracles.