0-2
24 november, 00:00
FC Groningen A1 logo
PSV A1 logo

Voor een bekerwedstrijd reisde PSV A1 af naar het Hoge Noorden. FC Groningen was namelijk de tegenstander. Net als vorige week in Alkmaar was PSV oppermachtig in de eerste helft. Yannick Rymenants scoorde dan ook geheel terecht het eerste doelpunt. Tijdens deze helft had de voorsprong zeker uitgebouwd kunnen worden naar 0-4 ware het niet dat de kansen niet benut werden.

Gedurende de eerste tien minuten van de tweede helft was PSV weer beter dan het A-team van Groningen wat uiteindelijk resulteerde in een doelpunt van Nasser el Khayati. Daarna zakte PSV in en kreeg Groningen meerdere kansen op een tegengoal. De verhoudingen in corners tussen Groningen en PSV raakte behoorlijk uit balans echter onze doelman wist stand te houden. Met de 2-0 overwinning bekert PSV A1 verder. In de volgende ronde ontmoeten zij FC Den Bosch A1.