3. Doelpunt

Mathias Kjølø
  4. Wedstrijdverslag

PSV wint voor derde keer op rij

Het eerste echte gevaar van de wedstrijd kwam van ADO Den Haag. Maar een poging van verre afstand ging maar net voorbij het doel. Halverwege de wedstrijd kreeg PSV O19 een strafschop. Na een goede actie werd Antonisse neergehaald en Madueke klaarde de klus. Even later kreeg de Engelsman ook de kans op een tweede doelpunt, maar de doelman van ADO lag in de weg. En zo ging de ploeg rusten met een 1-0 voorsprong.

Na rust was de O19 heer en meester en breidde het de voorsprong uit. Antonisse faalde nog in de afronding en ook Van Duivenbooden kopte net naast. Maar de spits haalde even later wel zijn gram. Kjolo stak hem weg en na een heerlijke kap rondde Van Duivenbooden koeltjes af. Waar de Noor Kjolo eerst nog de assist gaf, bracht hij tien minuten voor tijd de beslissing. De middenvelder pikte een lange bal van doelman Bodak op en schoot binnen.

Aanstaande zaterdag staat de topper tegen Ajax O19 op het programma. De aftap op Sportcomplex De Toekomst is om 14.30 uur.