2-4
24 september, 00:00
Vitesse/AGOVV C2 logo
PSV C2 logo

PSV C2 heeft zich uitstekend hersteld van de nederlaag die het leed in de eerste competitiewedstrijd tegen Feyenoord. Na een ruime overwinning op Roda JC (7-2) werd er zaterdag in Arnhem tegen Vitesse met 2-4 gewonnen. Zeker in de eerste helft werd Vitesse met verzorgd voetbal en prachtige doelpunten overklast (0-3). In de tweede helft leek Vitesse aanvankelijk nog terug te komen (1-3), maar na de verlossende 1-4 kon het niet meer fout. Een makkelijk gegeven penalty bracht de eindstand op 2-4. Vitesse had nog wel pech met twee ballen op de lat, maar PSV creëerde zelf gedurende de wedstrijd ook nog een paar prima mogelijkheden. Op de overwinning viel dan ook weinig af te dingen; één van de beste wedstrijden die PSV dit seizoen speelde.